Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Amadeusensemblet med baryton Asmus Hanke Frederiksen

22. april 2023 kl. 15:00 - 17:00

Barytonsanger Asmus Hanke Frederiksen og AmadeusEnsemblet.

5 Erotiske Sange

Der er amoriner i luften, når barytonsanger Asmus Hanke Frederiksen sammen med AmadeusEnsemblet bl.a. fremfører den danske romantiske komponist Peter Heises komposition 5 Erotiske sange til tekster af Emil Aarestrup. I dag ville man måske bare kalde dem kærlighedssange!

Barytonsanger Asmus Hanke er uddannet med bachelorgrad fra Syddansk Musikkonservatorium, hvor han i 2022 vandt solistkonkurrencens førstepris, og han er trods sin unge alder allerede en erfaren optrædende på musikscenen. Han har været barytonsolist i f.eks. Faurés Requiem, i Carl Nielsens 3. symfoni, og i 2023 får Asmus Hanke travlt, når han skal optræde som solist i Maurice Ravels Don Quichotte med Odense Symfoniorkester og med Sønderjyllands Symfoniorkester i Johannes Brahms Ein Deutsches Requiem.

Med AmadeusEnsemblet vil han udover de 5 Erotiske Sange synge de smægtende serenader Tonerne og I de lyse nætter  af C.L. Sjöberg og M. Schrader, begge stykker arrangeret af orkestrets hornist Mike Cholewa .

AmadeusEnsemblet har i år 30års jubilæum og har gjort opmærksom på sig selv ved mange velbesøgte koncerter gennem årene, præsentationer af spændende dirigenter og solister og ikke mindst gennem efterhånden 17 originalkompositioner skrevet til ensemblet. Det seneste værk vil blive opført ved denne koncert. Det drejer sig om den lettiske komponist Agneta Krilovas Fairy Tale Lullaby, som på bestilling blev skrevet til orkestrets tourné i Letland i efteråret 2022. Det får hermed sin førsteopførelse i Danmark.

Udover de nævnte værker vil AmadeusEnsemblet spille værker af Ludwig van Beethoven og Niels W. Gade, alle i arrangement for ensemblet af Jørgen Münster.

Dirigent for ensemblets 16 musikere er ved denne lejlighed Christian Schmiedescamp, der sammen med en stilling som solobasunist i Copenhagen Phil og som dirigent for ungdomsorkestret Dusika er en meget efterspurgt dirigent og instruktør for danske amatørorkestre.

http://www.amadeusensemblet.dk

Billetter på www.kulturstedetlindegaarden.dk eller direkte på linket nedenfor. Pris 100kr.

Detaljer

Dato:
22. april 2023
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Kulturstedet Lindegaardens Venner

Sted

Kulturstedet Lindegaarden
Peter Lunds Vej 8
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside