Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SØNDAGSMATINÉ​ – Rêve Bohème

8. november 2020 kl. 15:00 - 16:00

Det har til alle tider været et godt kneb for komponister at gribe til folkemusikken for at tilføje musikken et element af friskhed, et strejf af djærv folkelighed hentet ind fra de lokale musikalske rødder.

Det er ikke anderledes inden for jazzmusikken, hvor musikere og komponister gennem tiderne har eksperimenteret med klange og former og beriget musikken med rytmer og ’feeling’,  som f.eks. den legendariske guitarist Django Reinhardt med sin kombination af jazz og den fyrige og melankolske sigøjnermusik.

Netop denne temperamentsfulde kombination af jazzelementer og sigøjnermusikkens eksotiske skalaer og melodier kan man opleve søndag d. 8. november på Kulturstedet Lindegaarden i Bondebyen i Lyngby, når Gypsy Jazz kvartetten Rêve Bohème med deres smittende spilleglæde, akustiske sound og farverige musik indtager scenen. Karakteristisk er sigøjner jazz en akustisk jazzmusikform kun for strenge, dvs. guitarer og bas, og her også mundharmonika, men uden trommer, klaver og blæsere.

Rêve Bohème debuterede i Paris i 1998 på Gypsy Jazz-restauranten Bistro d ́Eustache og har de sidste mange år turneret i Europa og været aktive i det danske og internationale Gypsy Jazz miljø.

Line-up: Guitarer: Jens Fuglsang og Robert Pilgaard, mundharmonika: Finn Poulsen, bas: Jesper Riis.

Pris 150 kr og 75 kr for medlemmer af Lindegårdens venner.
Børn gratis.
Køb billetter

Detaljer

Dato:
8. november 2020
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Kulturstedet Lindegaarden
Peter Lunds Vej 8
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside