Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Yasmins Børneafro, forestilling for børn

16. oktober 2021 kl. 15:00 - 16:00

Tag en tur til Afrika på Lindegaarden. Hvilken bedre start på efterårsferien for børn (3-10 år) og voksne  kan man tænke sig?

Sangerinden, Yasmin Kierkegaard, som er dansk/mozambisk byder op til Børne Afro Koncert med stor inspiration fra hendes moderland Afrika.

Når musikken spiller, er der ingen der kan sidde stille. Dette er en sprudlende musikalsk fortælling om en safaritur til Afrika med vilde rytmer, frække aber og masser af sjov og ballade. Musikken er inspireret af forskellige afrikanske stilarter, med stemninger lige fra Sahara til Sydafrika. Det er livsglæde på højt niveau.

Ideen er at bygge bro mellem de forskellige kulturer der lever side om side her i landet og præsentere børn for de spændende afrikanske rytmer som er svære at sidde stille til.

Musikken er bygget op om en sød og vigtig historie omkring venskab på kryds af kulturer. Vi kan sagtens leve side om side selvom vi kommer fra vidt forskellige lande og ser forskellige ud. To drenge bliver bedste venner. Det fører til en rejse til Afrika hvor de oplever deres forskelligheder, kultur og masser af sjov.

Line up: Yasmin Kierkegaard/vokal – Preben Carlsen/guitar – Jakob Dinesen/sax – Sal Dibba/percussion​

​Pris 40 kr. for voksne og 30 kr. for medlemmer af Lindegaardens Venner og Lyngby-Taarbæk Jazzklub. Børn er gratis.

Detaljer

Dato:
16. oktober 2021
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangører

Søndagsmatinéerne
Lyngby-Taarbæk Jazzklub

Sted

Kulturstedet Lindegaarden
Peter Lunds Vej 8
Kgs. Lyngby, 2800
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside