Det sker på Lindegaarden

Tidligere arrangementer kan ses HER

Se oversigt over LINDEGAARDS KONCERTERNE HER

​Se alle søndags-matinéer HER

Kulturstedet ​​Lindegaarden får Lyngby-Taarbæk kommunes kulturpris 2019!

- Her overrækkes prisen lørdag den 7. september 2019 af borgmesteren i forbindelse med afholdelse af byfesten Liv i Lyngby. Med udnævnelsen følger en prisgave på 10.000 kr. og en flot bronzeskulptur "Svømmepigen" udført af Anker Hoffmann. TUSIND TAK!

​SØNDAG D. 31. MAJ KL. 10 -14

EKSTRA ÅBEN SØNDAG

Havedag, hvor vi inviterer alle frivillige ind, og beder om tilbagemelding, fordi vi lige nu blot må være 10 mennesker samlet. Jytte indkalder hurtigst muligt.

Vi skal grave græstørven på plænen omkring flagstangen i en cirkel på ca 1.5 - 2.0 meter, med det formål senere at invitere borgerne til at forære en staude til Lindegaarden, og dette bed bliver til projektet GIV LINDEGAARDEN EN BLOMST

Endvidere skal vi sætte de to bænke fra gårdspladsen inde i gården op i bedet foran Stuehuset sammen med de potter vi har og evt. ekstra bænke. Disse ekstra bænke kan være lavet af tre brædder á 2 m sat sammen og hver sæt brædder stablet op på murstenssokler - eller andet.

Ind imellem bænkene plantes potterne til med fx: Røde pelargonier og citronmelisse, purløg, timian, rosmarin, mynte, merian = køkkenurter.

Giv Lindegården en blomst:

Projektet, mht at grave til et bed rundt om flagstangen, handler om, at invitere borgere til at komme i kontortiden efter pinse, mandag, tirsdag og torsdag og aflevere/donere en staude = GIV LINDEGAARDEN EN BLOMST = en plante, som sættes ned i bedet rundt om flagstangen.

Stenkarrene plantes med pelargonier og ???? - måske sommer margueritter.

​TORSDAG D. 11. JUNI KL. 18 - 21

FRIVILLIG MIDDAG

Vi byder på FRIVILLIGMIDDAG!

Har du lyst til at møde de frivillige på Lindegaarden?

Der er tradition for, at Lindegaardens Venner to gange om året inviterer de fantastiske frivillige på Lindegaarden til en hyggelig aften, hvor vi spiser en let middag sammen og får mødt hinanden, uden at der er opgaver, som samtidig skal løses. 

Der er fast menu til frivilligaftener: Fiskekage med salat, brød og et glas vin. Herefter Lindegaardskage og te/kaffe.

Tilmelding senest tirsdag d. 9. juni til jytte@kulturstedetlindegaarden.dk

​SØNDAG D. 14. JUNI KL. 10 - 14

ÅBEN SØNDAG

På den 2. søndag i alle måneder er der tradition for, at frivillige mødes på Lindegaarden for at tage hånd om de opgaver, som skal klares. Der er en del frivillige, som kommer næsten alle åbne søndage, mens andre blot kommer af og til. Vi starter kl 9.30 med kaffe og rundstykker, og mens vi nyder morgenkaffen, fordeler vi opgaverne imellem os. Netop denne søndag i april skal vi have genetableret pikstensbelægningen efter at stenkarret er blevet flyttet. Ved 13-tiden spiser vi frokost, og derefter fortsætter vi – til vi går hjem. Det er hyggelige søndage, og alle er velkomne.

​FREDAG D. 19. JUNI

FEJRING AF LINDEGÅRDENS AFSLUTTEDE RESTAURERING

Da vi stadig er ramt af myndighedernes krav om ikke at samles i for store grupper på grund af coronakrisen, afholdes dette arrangement for en begrænset gruppe. Der vil forhåbentlig senere blive mulighed for at åbne dørene for en stor forsamling. 

Det får du hos Kulturstedet Lindegaarden

underline-white

Du behøver ikke lede længe efter spændende kulturoplevelser​

Kulturstedet Lindegaarden tilbyder en bred vifte af kulturelle arrangementer, koncerter og oplevelser. Du kan også leje vores skønne lokaler til fester og møder.​

Kulturstedet Lindegaarden - Peter Lunds Vej 8, 2800 Kongens Lyngby

Kontortid: Mandag Kl. 10-12, Tirsdag Kl. 18–20 og​​ torsdag: Kl. 17–19. Eller efter aftale, ring eller skriv til book@kulturstedetlindegaarden.dk

Telefon: 31 13 31 90​ - E-mail: info@kulturstedetlindegaarden.dk