Bliv en del af fællesskabet

– bliv frivillig på KULTURSTEDET LINDEGAARDEN

De mange aktive frivillige har fra starten været fundamentet for både driften og aktiviteterne på gården – uden dem intet kultursted, og der er altid brug for flere frivillige hænder på Lindegaarden. Har du et par timer, du kan afse, så er du mere end velkommen.

Der er brug for frivillige til kontoret, til administrationen, afholdelse af arrangementer, IT, markedsføring, til haveholdet, til vedligeholdelse og til de mange andre praktiske gøremål på Lindegaarden.

Som frivillig på Lindegaarden får du:
  • Hyggeligt og inspirerende samvær med andre ildsjæle på Lindegaarden
  • Glæden ved at gøre en forskel og være med til at holde liv i kulturen i Kongens Lyngby
  • Glæden ved at være med til at bevare et stykke kulturarv
  • Gratis adgang til vores Søndagsmatinéer (vi holder normalt 6 om året)
  • Vennemiddag en gang om året

Lyder det som noget, du kunne tænke dig, så kontakt Jesper Grand på mail [email protected] for evt. deltagelse i en Åben Søndag. Det er helt uforpligtende, og du kan her få en ide om, hvad frivilligt arbejde på Lindegaarden tilbyder. Du vil få tildelt en erfaren frivillig, som kan fortælle og vise rundt og være der for dig på dagen.

Du er også meget velkommen til at komme forbi i kontorets åbningstider, som er:

Mandag kl. 14-16, Tirsdag kl. 17–19, Torsdag kl. 17–19

Her vil der altid være nogen, der kan vise rundt og fortælle mere om det frivillige arbejde.

Håber at se dig

ÅBEN SØNDAG

På den 2. søndag i hver måned afholder vi ÅBEN SØNDAG, hvor de frivillige samles omkring de praktiske opgaver på gården. I sommeren 2022 passerede vi således Åben Søndag nr. 100.

Vi starter med fælles morgenbord kl. 09.30, fordeler opgaverne og så går vi i gang afbrudt af fælles frokost ved 12-tiden. Vi plejer at slutte ved 14-tiden. Der er en del frivillige, som kommer næsten hver gang, mens andre blot kommer af og til. 

Det er hyggelige søndage. Man løser de opgaver, man har lyst til, og så meget man har lyst. Man kan også bare komme forbi og hilse på – eller være med en times tid. Så hold dig ikke tilbage. Alle er velkomne.

Frivillig jobopslag

Vi har altid brug for flere frivillige på Lindegaarden. Lige nu har vi specielt brug for et par stykker som Lindegaardsguider. Se nærmere på linket nedenfor.