Koncerter

Tidligere arrangementer kan ses HER

Se oversigt over LINDEGAARDS KONCERTERNE HER

​Se alle søndags-matinéer HER

​​Lindegaardsskolen på besøg

- I forbindelse med temauge om bondebyen, var elever fra Lindegaardsskolen på besøg, og de kunne godt lide Lindegaarden!

​SØNDAG D. 12. MAJ 2019 KL. 15 -17

SØNDAGS-MATINÉ

SAXOFON-KVARTETTEN VELA

4 spanske kvinder med 4 forskellige sax’er!

Det er en helt særlig musikalsk oplevelse, når Quartet Vela giver koncert. Quartet Vela er nemlig en saxofon-kvartet og lyden af en sådan er noget ganske særligt, som tilføjer musikken en unik dybde og klang, som ingen andre instrumenter kan give. Hvem har ikke hørt og frydet sig over Ástor Piazollas tangobaserede musik, eller det syngende, folkemelodiagtige tema i engelskhornet fra Antonin Dvoraks symfoni ’Fra den nye verden’ ? Folkemusikken har til alle tider inspireret de klassiske komponister og findes overalt, og ved denne koncert vil Vela Saxophone Quartet netop blotlægge disse rødder og spille deres version af folkemusikken bag koncertmusikken fra det 14. til det 20.århundrede, arrangeret for deres 4 forskellige sax’er, sopran, alt, tenor og baryton.

Kvartetten stammer fra Barcelona og består af fire kvinder; Carla Obach på sopransax, Marina Rosés på tenorsax, Marta Bellés på altsax og Laura Allés på barytonsax.

De fire kvinder flyttede i 2016 flyttede til Danmark og har siden givet koncerter både i Danmark og resten af Europa. De vil spille et blandet program til denne koncert i vidt forskellige genrer og fra forskellige historiske perioder.

​Entré 100 kr. Medlem af Lindegårdens venner 75 kr. Børn gratis.

Køb Billetter HER:

Adresse

Kulturstedet Lindegaarden

Peter Lunds Vej 8

2800 Kongens Lyngby 

Kontakt

31 13 31 90​  

CVR: ​3466 8353 Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN
​CVR: 3312 7383 Kulturstedet Lindegaardens Venner 

Kontortid

Mandag: Kl. 10 – 12 

Tirsdag Kl. 18 – 20 og 

​Torsdag: Kl. 17 – 19