​Tidligere arrangementer kan ses HER​

2017 Alle Arrangementer - Download som pdf HER

​​

Tidligere arrangementer på Lindegaarden: september 2016 - december 2018

​TORSDAG D..15. NOVEMBER KL. 19 - 21

DEMENS I FAMILIEN

Mød Dorthe Boss Kyhn og Ida Hinchely Kyhn, forfattere til bogen " Momse med demens - sådan skaber du lyse stunder i en svær tid", og hør om deres måde at skabe positive stunder på, da deres mor og mormor fik stillet diagnosen Alzheimers sygdom.

Billetter á 50 kr kan købes i døren

Arrangør: Historiske Dage i samarbejde med Kulturstedet Lindegården

​SØNDAG D. 11. NOVEMBER KL. 10 -14

​ÅBEN SØNDAG

2. søndag i alle måneder mødes frivillige på Lindegaarden for at tage hånd om de mange opgaver, som skal klares for at gården kan blive vedligeholdt og fornyet, der hvor det skal til. På disse søndage kommer mange forbi, enten for at give en hånd med eller for at se og høre om Kulturstedet Lindegaarden. Alle er velkomne.

​​SØNDAG D. 4. NOVEMBER 2018 KL. 15 -17

SØNDAGS-MATINÉ

RIMSMED CARL-ERIK SØRENSEN, SANGE OG CAUSERI.

VED KLAVERET: MORTEN WEDENDAHL

Dén tid, vi lever i, er jo bestemt ikke noget at grine af. Men dét kan blive svært at la´ vær´ med, når én af vore flittigste revyforfattere og landets bedste rimsmed Carl-Erik Sørensen vender det hele på hove-det i et satirisk show. Han er bl. a. manden bag mange grinagtige og aktuelle tekster i Cirkusrevyen! D. 28. september modtager Carl-Erik Sørensen den prestigefyldte Modersmålpris, hvor det i motiveringen hedder " Carl-Erik Sørensens revyforfatterskab er i familie med både Jens August Schade, Poeten, Halfdan Rasmussen, Johannes Møllehave og Benny Andersen !"

​Se omtale i Det Grønne Område HER

Entré 100 kr. Medlem af Lindegårdens venner 75 kr Børn gratis.​

Køb Billettet HER:

​FREDAG D. 26. OKTOBER 2018 KL. 19:30

LINDEGÅRDSKONCERT

FRA BAROKKEN TIL VORES EGEN TID

Medvirkende: Michala Petri blokfløjte, Anette Slaatto bratsch og viola d`amore og
​Hans Andersen klaver.

Hør Michala Petri HER

Kl. 18 koncert med buffet, hvor menuen kan ses HER

​Køb billetter HER

​TORSDAG D. 25. OKTOBER 2018 KL. 19 - 21

"TILBAGE TIL NATUREN MED MINDFULLNESS”

Med Eva Zalander, psykoterapeut

Vil du høre, hvor godt det er for dit immunforsvar, dit humør, dit stress-niveau og din kreativitet at være i naturen? Så er fordraget med Eva Zelander, psykoterapeut og mindfulness-instruktør, lige sagen. Eva Zalander fortæller om de teorier og den videnskabelige dokumentation, der findes om alle de mange måder, vi kan få det bedre på, ved at inddrage naturen i vores hverdag.

Eva Zelander er forfatter til bogen ”Mindfulness i naturen”, der kan købes med rabat i forbindelse med foredraget.

Entre: 50 kr. ved døren på dagen.

Arrangeret i samarbejdet mellem Historiske Dage og Kulturstedet Lindegaarden.

​MANDAG D. 22. OKTOBER 2018 KL. 17

FOREDRAG " DET ER SVÆRT AT SPÅ - MEN IKKE OM FREMTIDEN"​

Ved grundlægger af Experimentarium Asger Høegh.

Efter de sidste 10.000 års hæsblæsende udvikling må man spørge sig selv: Hvad vil fremtiden dog bringe? Mange hævder, at fremtiden er umulig at forudsige, men det er Asger Høeg ikke enig i, fordi vi mennesker netop er afhængige af den teknologiske udvikling. I løbet af de næste 100 år vil informationsteknologien og bioteknologien blive totalt dominerende. Om 100 år vil vi mennesker have indrettet vores samfund på en helt anden måde end tilfældet er i dag, og den udviklingen indenfor bioteknologien vil endog medføre at vi mennesker - arvemæssigt - vil være helt anderledes indrettet end i dag." ​

​SØNDAG D. 14. OKTOBER 2018 KL. 15 -17

SØNDAGS-MATINÉ

STORY-TELLER OG SANGER MARIANNE LUND

Eventyret Lille Claus og Store Claus

I en levende genfortælling, også ved hjælp af koreografi og håndinstrumenter, bringer sopran og story-teller Marianne Lund H.C. Andersens komiske, dramatiske og meget menneskelige eventyr til live foran et publikum, der naturligt vil bestå af en blanding af voksne og børn. Matineen er støttet af Solistforeningen af 1921.

Køb billetter HER:

Se dette link:

Entré 100 kr. ​Medlem af Lindegårdens venner 75 kr. ​Børn gratis.

​SØNDAG D. 7. OKTOBER KL. 15

TEATER PÅ LINDEGÅRDEN

KULTURSTEDET LINDEGÅRDEN PRÆSENTERER I SAMARBEJDE MED SORGENFRI TEATERFORENNG, som med takhar modtaget støtte fra Lyngby-Taarbæk Kulturfond og Danske Bank i Lyngbys Fond.

ODYSSEUS - AF DET LILLE TURNETEATER

Velkommen til en af de mere opfindsomme og fantastiske fortolkninger af Homers klassiske beretning om Odysseus’ oplevelsesrige hjemrejse fra Troja. Lad dig rive med sammen med skuespilleren Peter Holst og kontrabassisten Christian Glahn og fordyb dig i den gamle og episke fortælling om den udfordrede Odysseus og hans lange rejse hjem.

Forestillingen er spændende for børn fra 9. år og voksne

Køb billetter HER

Se mere om forestillingen Odysseus HER

Se hele programmet for Sorgenfri Teaterforening HER

​FREDAG D. 28. SEPTEMBER 2018 KL. 19:30

LINDEGÅRDSKONCERT​

EDVARD GRIEG OG NORDISKE ROMANCER

Vi har været en tur i tænkeboksen, fordi vi gerne ville gøre åbningskoncerten rigtig festlig, så her er der

programændringer i forhold til den trykte flyer og plakaten.

For dem, der ønsker at indlede aftenen med koncertbuffeten, serveres denne som sædvanligt klokken 18. Det er i denne sæson Dan Catering, der er leverandør. Dagens menu kan ses HER

Der er god tid til at nyde buffetens retter inden vi klokken 19:30 byder op til dans, for de, der har lyst til en svingom til nordisk spillemands-/folkemusik. Men ellers kan man jo bare lytte til de muntre toner som leveres af den festlige trio OlgaPolka, med Klaus Helsøe, harmonika; Marianne Friis, guitar og Karen Andersen, kontrabas. Der fordres ikke kendskab til folkemusik og –dans for at deltage.

Koncerten begynder klokken 20 og har titlen: Edvard Grieg og Nordiske Romancer.

Koncerten er en fejring i anledning af 175 års dagen for Edvard Grieg.

Medvirkende: Helge Slaatto violin og Anne Mette Stæhr klaver

​Køb billetter HER

​TIRSDAGE D. 11. og 19. og 25. SEPTEMBER 2018 KL 10:15 - 12

FOLKEUNIVERSITETET KØBENHAVN

ART NOUVEAU - I SKØNHEDENS TJENESTE

​Hold 1006: 3 tirsdage kl. 10.15-12 (11/9-18/9-25/9)

Ved mag.art. Tea Baark Mairey

​Art Nouveau, der betyder ny kunst, var en stilretning, der udspillede sig i årtierne omkring 1900. Bevægelsen søgte at skabe en moderne stil, der nedbrød det dominerende hierarki indenfor kunsten, således at kunsthåndværk, grafik, interiørdesign og arkitektur smeltede sammen og vægtedes på lige fod. Kunstnere, designere og arkitekter skabte et nyt æstetikbegreb, der kredsede om kvinden, naturen og skønheden i et organisk, slynget og dekorativt formsprog. Forelæsningsrækken kommer omkring denne kunstneriske strømning, sådan som den udfoldede sig i flere af Europas store byer. Vi skal se, hvordan kunstnere og arkitekter som Alphonse Mucha, Hector Guimard, Gustav Klimt og Antoni Gaudi på trods af forskelle og variationer i udtryk synes at samles om troen på skønhedens forvandlende og frigørende kraft.

Pris 500 kr. (inkl. kaffe)​

​SØNDAG D. 9. SEPTEMBER KL. 10-14

ÅBEN SØNDAG​

2. søndag i alle måneder mødes frivillige på Lindegaarden for at tage hånd om de mange opgaver, som skal klares for at gården kan blive vedligeholdt og fornyet, der hvor det skal til. På disse søndage kommer mange forbi, enten for at give en hånd med eller for at se og høre om Kulturstedet Lindegaarden. Alle er velkomne.

​SØNDAG D. 9. SEPTEMBER 2018 KL. 15-17

SØNDAGS-MATINÉ

FRANS BAK

SOUND OF NORTH

Frans Baks fødselsdagskoncert. Her inviterer Frans Bak, en af Danmarks mest succesfulde film- og tv-komponister os på opdagelse i filmens og filmmusikkens 'nordic noir'-verden. Henrik Saxgreens fotos, Josefine Cronholms stemme og strygekvartetten Live Strings, samt selvfølgelig Frans Bak og hans musik.

Se sjov reklamevideo om arrangementet HER

​LØRDAG D. 1. SEPTEMBER

LIV I LYNGBY​

KL. 12-13 PÅ LYNGBY HOVEDGADE

Elverhøjkoret synger danske sange på Lyngby Hovedgade og vil med sang bringe børn fra 5 år og voksne op til Kulturstedet Lindegaarden for at høre "Fortællinger under Lindetræet".

KL. 13:15 -14:15 PÅ LINDEGÅRDEN

​"Fortællinger under Lindetræet".
Mød storyteller Laura Kramis Wrang, der vil tryllebinde børn og voksne i fantasiens land. Gratis.

KL 14:15 -15:15 PÅ LINDEGÅRDEN

Lær at danse folked​ans!

Spillemandsdansens fantastiske musikere vil spille op til folkedans, og trænede folkedansere vil lære kunsten fra sig. Gratis. Aflyses, hvis det regner

​TORSDAG D. 30. AUGUST KL. 19-21​

MODE I MAGASIN GENNEM 150 ÅR OPTAKT TIL ’LIV I LYNGBY’

FORTÆLLE-AFTEN I ANLEDNING AF MAGASINS 150 ÅRS JUBILÆUM

MED POWERBLOGGER OG TRENDSETTER JULIA LAHME

Julia Lahme fortæller om Magasins satsning på mode ud fra sin bog " Moden i Magasin i 150 år", udgivet i anledning af jubilæet. Bogen fra Gads Forlag vil kunne købes denne aften til en særpris af 200 kr (butikspris 250 kr.)

Stormagasinet har siden 1961 har været en vigtig del af Lyngby.

ENTRE: KR 50,-.

Lindegaardens Venner og medlemmer af Historisk-Topografisk Selskab kr 30 kr.

Billetter kan købes ved døren.

Arrangeret af Historisk Topografisk Selskab i samarbejde med Kulturstedet Lindegaarden 

​SØNDAG D. 19. AUGUST KL. 15

TEATER PÅ LINDEGÅRDEN

KULTURSTEDET LINDEGÅRDEN PRÆSENTERER I SAMARBEJDE MED SORGENFRI TEATERFORENNG

MEANINGLESS​

En performativ samtale om objekter og mennesker med den australske smykke designer Susan Cohn

Meaninglessness er en politisk manifestation fra nogle af Australiens mest spændende kunstnere; instruktør/teaterrebel David Pledger og smykkekunstner/aktivist Su san Cohn. Den anerkendte australske kunstner og juveler Susan Cohn står på scenen, hvor hun undersøger, hvordan en borger kan agerer proaktivt, når hendes regering handler ud fra værdier, der er fjendtlige i forhold til hendes egne værdier.

Instruktør David Pledger - www.notyet.com.au - prisvindende scenekunstner, kurator og aktivist inden for scenekunst, visuel kunst og mediekunst i Australien, Asien og Europa.

Kunstner Susan Cohn, juveler, designer og kurator, der arbejder på tværs af kunsthåndværk og design ved hjælp af en række medier fra smykker til installation, fotografi og video. Cohn modtog for nylig Australien Councils 2017 Visual Artist Award. Lysdesigner Martin Danielsen

Billetter HER- eller i døren fra en time før

​Se mere HER

​FREDAG D. 13. JULI

KULTURSTEDET LINDEGAARDENS 5 ÅRS FØDSELSDAG

​​SØNDAG D. 8. JULI KL. 10 -14

ÅBEN SØNDAG

2. søndag i alle måneder mødes frivillige på Lindegaarden for at tage hånd om de mange opgaver, som skal klares for at gården kan blive vedligeholdt og fornyet, der hvor det skal til. På disse søndage kommer mange forbi, enten for at give en hånd med eller for at se og høre om Kulturstedet Lindegaarden. Alle er velkomne.

​​SANKT HANS HEKSEN 2018

- må vente et helt år på sin grumme skæbne. Den er skabt over den fantastiske maske, som billedhuggeren Stine Ring Hansen har udført til Kulturstedet Lindegaarden. Her har man monteret heksen med strithåret af stjernekastere, og hele molevitten skulle have været brændt af på det offentlige bål i Folkeparken ved Lyngby sø. Men det må vente til 2019​

​​

​LØRDAG D. 16. JUNI KL. 11-14

HEKSE DAG: LAV DIN EGEN UNIKKE HEKS

For børn og voksne på Kulturstedet Lindegården.

For børn og familer i samarbejde med FDF spejderne, Røde Kors og Lyngby Kano-og Kajakklub.

KOM og vær med til en hyggelig optakt til Sankt Hans aften.

DESIGN din helt egen unikke heks til dit eget bål. Vi har masser af sjovt gammelt tøj, du kan bruge. Det kommer fra Røde Kors på Lyngby Hovedgade 46.

På heksedagen laver vi samtidig den store heks, som skal brændes af selve Sankt Hans aften d. 23. juni i Folkeparken kl 21.30. Billedhugger STINE RING har skabt den store maske til heksen.

Heks: kr. 50,-

​​TIRSDAG D. 12. JUNI KL 17.00

BYVANDRING - LANDSTEDSKULTUR

LANDSTEDSKULTUR. Lederen af Byhistorisk Samling, Mette Henriksen, fortæller om Landstedskulturen. Vi mødes på Friboeshvile, hvor byvandringen også slutter. Der kan efterfølgende stilles spørgsmål til oplægsholderen og købes kaffe, vin. Antal deltagere: Max 30

Tilmelding: info@kulturstedetlindegaarden.dk

​SØNDAG d. 10. JUNI KL 10 - 14

ÅBEN SØNDAG

2. søndag i alle måneder mødes frivillige på Lindegaarden for at tage hånd om de mange opgaver, som skal klares for at gården kan blive vedligeholdt og fornyet, der hvor det skal til. På disse søndage kommer mange forbi, enten for at give en hånd med eller for at se og høre om Kulturstedet Lindegaarden. Alle er velkomne.

​TORSDAG D. 7. JUNI 18 – 21

FRIVILLIGAFTEN

DET ER FRIVILLIGT AT TAGE EN FRIVILLIG MED

Tilmelding: Send en mail til: info@kulturstedetlindegaarden.dk og fortæl hvor mange I kommer.

​​​TIRSDAG den 15. MAJ KL. 17 - 19

FORTÆLLEAFTEN - PÅ VEJ HJEM

JEPPE TØNSBERG - FORTSÆTTELSE FRA 6. MARTS

Den legendariske forhenværende stadsarkivar Jeppe Tønsberg beretter i billeder og ord om Lyngbys udvikling i 90 år på baggrund af hans seneste bogudgivelse ”Lyngby i 90 år”. Alle er velkomne og arrangementet er gratis. Det vil være muligt at købe kaffe og vin."

​SØNDAG d. 13. MAJ KL 10 - 14

ÅBEN SØNDAG

2. søndag i alle måneder mødes frivillige på Lindegaarden for at tage hånd om de mange opgaver, som skal klares for at gården kan blive vedligeholdt og fornyet, der hvor det skal til. På disse søndage kommer mange forbi, enten for at give en hånd med eller for at se og høre om Kulturstedet Lindegaarden. Alle er velkomne.

​SØNDAG D. 13. MAJ 15-17

SØNDAGS-MATINÉ

SLOTSTRIOEN

Den smukke blanding af lyst og mørkt træ, to klarinetter og fagot, giver rige klanglige muligheder i både Mozarts og Beatles’ serenader …og det ind imellem. En stemningsfuld koncert hvor musik og ord udgør fortællingen om komponisters stræben efter ’det sublime’ i alle tidsaldre.

Se mere om arrangementet HER

​Køb billetter her

​ONSDAG D. 25. april 2018 KL. 18 -20

AFTENARRANGEMENT I STUERNE

MED DØDEN TIL MIDDAG

Vi skal blive bedre til at tale om døden. For gør vi det, er vi bedre rustet den dag vi bliver ramt af alvorlig sygdom. Derfor inviterer vi grøn puls og deres netværk til at tale om døden sammen med andre. Arrangementet er skabt i samarbejde med Dansk Røde Kors. Der er kaffe og drikkevarer kan købes.

Tilmelding senest d. 18. april til Henriette Tybjerg eller på mail henriette@henriettetybjerg.dk

​FREDAG D. 20. APRIL 2018 KL. 19:30 (middag kl. 18:00):

LINDEGÅRDSKONCERT

GEORG PHILIPP TELEMANNS SKATKISTE

Elephant House Quartet, men Bolette Roed - blokfløjter (DK), Aureliusz Golinski - violin (PL),
​Reiko Ichise - gambe (UK) og Allan Rasmussen - cembalo (DK) spiller musik af
​G P Telemann. Denne gruppe er en sammensætning af internationale musikere der har helliget sig barokmusikken. Og dette på den mest fantasifulde måde man kan ønske sig.

Hør mere om musikken og se Elephant House Quartet HER. Køb billetter her

​SØNDAG D. 15. APRIL Kl. 15 - 17

​SØNDAGS-MATINÉ

GUITAR KVARTET ”ERLENDIS”

Kvartetten fra Polen skriver: ” We would like to introduce you to Erlendis Quartet.As young polish musicians, awarded in chamber music competitions we were established as one of the most exciting guitar ensembles of young generation.Thanks to well received concerts we developed real connection with audiences in several European countries.”

De har vundet 1. pris til DR´s kammermusikkonkurrence 2017! Se mere om arrangementet HER   HØR HER   Køb billetter her

SØNDAG D. 8. APRIL KL. 10 -14

​ÅBEN SØNDAG

2. søndag i alle måneder mødes frivillige på Lindegaarden for at tage hånd om de mange opgaver, som skal klares for at gården kan blive vedligeholdt og fornyet, der hvor det skal til. På disse søndage kommer mange forbi, enten for at give en hånd med eller for at se og høre om Kulturstedet Lindegaarden. Alle er velkomne.​

​​TIRSDAG D. 3. APRIL KL. 17

BYVANDRING - Bondebyen i Lyngby

LISE SCHØDT fortæller om bondebyen. Start ved Lindegården, hvor vi også slutter. Her kan der stilles spørgsmål til oplægsholderen og købes kaffe, vin. Antal deltagere: Max 30

Pris: kr. 20,- for medlemmer af Lindegårdens Venner og 30 kr. for ikke-medlemmer.

Køb billetter HER

​TORSDAG D. 15. MARTS KL. 19-21

FORTÆLLEAFTEN I samarbejde med organisationen "HISTORISKE DAGE”

PÅ SPORET AF 1. VERDENSKRIG

René Rasmussen, Museumsinspektøren ved Sønderborg Slot, fortæller levende, vidende og humoristisk om krigen, der også har sat sig spor i Kongens Lyngbys lokalområde med de gamle forter, der indgik som en del af Københavns befæsting.                KØB BILLET VED DØREN KR 50,-​

SØNDAG D. 11. MARTS kl. 15-17

Søndags-matiné

Ina Nørskov Eskildsen, story teller.

“Grumme folkeeventyr, poetiske kunsteventyr og historier fra den mytologiske verden er alle med i Inas kurv med fortællinger, som hun har holdt af, siden hun var barn. I dag elsker hun at fortælle dem højt for både børn og voksne ved både fortællefestivaler, skoler og private arrangementer. Ina fortæller historierne med en legende krop, masser af indlevelse og dynamik. Morten Musicus akkompagnerer på alskens sære og fine instrumenter,- hammerdulchimer, cittern og skalmeje.”              Se mere om arrangementet HER        Køb billetter HER

SØNDAG d. 11. MARTS KL 10 - 14

ÅBEN SØNDAG

2. søndag i alle måneder mødes frivillige på Lindegaarden for at tage hånd om de mange opgaver, som skal klares for at gården kan blive vedligeholdt og fornyet, der hvor det skal til. På disse søndage kommer mange forbi, enten for at give en hånd med eller for at se og høre om Kulturstedet Lindegaarden. Alle er velkomne.​

​​TIRSDAG den 6. MARTS KL. 17 - 19

Fortælleaften -På vej hjem

JEPPE TØNSBERG

Den legendariske forhenværende stadsarkivar Jeppe Tønsberg beretter i billeder og ord om Lyngbys udvikling i 90 år på baggrund af hans seneste bogudgivelse ”Lyngby i 90 år”. Alle er velkomne og arrangementet er gratis. Det vil være muligt at købe kaffe og vin."

​MANDAG den 26. FEBRUAR KL 19.30

LINDEGAARDENS VENNER - ORDINÆR GENERALFORSAMLING​ 2018

Elverhøjkoret, som holder til på Lindegaarden, hvor de øver, synger inden generalfrosamlingen.

​​

Se formandsberetningen her

​Fredag 23. februar 2018 kl. 19:30 (middag kl. 18:00):

Lindegaards Koncert

SCHUBERT PÅ LINDEGAARDEN:

Her kan du opleve Christina Bjørkøe fremføre et af Schuberts hovedværker, den højt elskede Forellekvintet. Hun er en af Danmarks førende pianister, og er også internationalt anerkendt. Hun vil spille sammen med Helge og Anette Slaatto ( violin og viola ) Julie Tandrup Kock (cello) og

Frank Reinecke (kontrabas).​

Denne aften får du desuden muligheden for også at opleve to uropførelser af Schuberts “Länder”,

fremført af de to prisbelønnede musikere kontrabassisten Frank Reinecke fra Tyskland og violinisten Helge Slaatto. Komponisten Peter Bruun skrev en duo til Helge og Anette Slaatto, der også uropføres til denne koncert. Valdemar Lønsted læser denne aften endvidere op fra sin Schubert biografi.

​Køb billetter her

​Torsdag 22. februar 2018 kl. 19:00 - 21:00

Fortælleaften

DERFOR VANDT SVENSKERNE

Cand. mag. i historie og formidling ved Københavns Universitet og Danmarks førende middelalderjournalist
ANDERS LUNDT HANSEN giver svaret på, hvorfor Sverige i 1600-tallet gik fra at være ”lillebror” i Norden, til at blive Danmark-Norges ”storebror”.

KØB BILLET VED DØREN KR 50,-​

SØNDAG d. 11. FEBRUAR kl 13.00

FASTELAVN

I samarbejde med Bondebylauget og Bondebyens Børnehave. Tøndeslagning for børn og hele familien. Der vil være tønder og kattekonge præmie for både for de allermindste (under 4 år) og de større børn. Der er en præmie til det flotteste og bedst udklædte barn (under 12 år) og en gave til den bedst udklædte voksne. Alle kan glæde sig til at se de flotte fastelavnstønder, som er malet af Bondebyens Børnehave.

PRIS: Kr. 100,- for en familie, og kr. 50,- for en enkelt person

Se mere HER

SØNDAG d. 11. FEBRUAR KL 10 - 14

ÅBEN SØNDAG

2. søndag i alle måneder mødes frivillige på Lindegaarden for at tage hånd om de mange opgaver, som skal klares for at gården kan blive vedligeholdt og fornyet, der hvor det skal til. På disse søndage kommer mange forbi, enten for at give en hånd med eller for at se og høre om Kulturstedet Lindegaarden. Alle er velkomne.​

SØNDAG D. 4. FEBRUAR Kl. 15-17

Søndags-matiné

Det sublime i musikken!

”Hvorfor si’r det pludselig ’pauw’, når vi rammes af musikken?” Tanker fremlagt i et causeri af professor i retorik, Christian Kock, belyst med smukke, rammende musikeksempler spillet af cellisten Julie Tandrup Kock.

Se mere om arrangementet HER

Køb billetter her​​

SØNDAG D. 4. FEBRUAR Kl. 13-16

​BAGEDAG

BAG FASTELAVNSBOLLER I DE NYRENOVEREDE STUER PÅ LINDEGAARDEN

Pris: kr. 100,- pr. familie: Voksen + 2 børn.

Tilmelding:

INFO@KULTURSTEDETLINDEGAARDEN.DK

TILMELDING SENEST TORSDAG D. 1. FEBRUAR

Se mere HER

SØNDAG D. 14. JANUAR 2018 kl. 10-14

​50. ’ÅBEN SØNDAG'

At tænke sig: 2000 timers frivilligt arbejde på Lindegaarden! Vi kan være stolte af vores arbejdsindsats!

​Der er helt sikkert flere grunde til, at A.P.Møller Fonden i november måned 2017 har doneret 12 millioner til restaureringen af tag og fag på Kulturstedet Lindegaarden. Men én af årsagerne er givet, at Lindegaarden har en stærk og engageret skare af frivillige, som bakker op omkring stedet. Det er blevet en tradition at dørene er åbne den 2. søndag mellem 10 - 14 i hver måned, og på søndag d. 7. januar er det 50. gang, at frivillige har sat hinanden stævne på Lindegaarden for at tage hånd om de mange opgaver som skal klares, for at gården kan blive vedligeholdt. På disse søndage kommer mange forbi, enten for at give en hånd med, eller for at se og høre om de store planer for Kulturstedet Lindegaarden. I anledning af den 50. ’Åbne Søndag’, d. 7. januar 2018, har vi sammentalt, at alene på disse søndage er der blevet lagt 2000 frivillig-timer på gården, og det er da værd at fejre!

Vi hejser flaget og byder alle velkommen med Lindegaardskage og kaffe. Kom glad forbi og se de

nyrenoverede stuer og hør om planerne for den kommende restaurering af tag og fag.​

​Fredag den 22. december 2017 kl. 19:30

Lindegaards Koncert

ANDREAS BRANTELID, cello og BENGT FORSBERG, klaver

Musik af Bach, Ireland,Tchaikovsky og julemusik…

BRANTELID KONCERTEN ER FLYTTET FRA DEN 24. NOVEMBER TIL

DEN 22 DECEMBER. UDSOLGT

SØNDAG d. 10. DECEMBER 11-16

KOM OG NIS MED OS

Kom og klip julehjerter og mærk duften af hjemmebagte boller Julestemning for børn og dem der elsker børn og jul.

Læs mere her

​SØNDAG d. 26. NOVEMBER 10-17

JULESTUE PÅ LINDEGAARDEN

Juledekorationer og Blomsterkunst, Skønne Mus og Nisser, Smykker og Tasker, Keramik og Emaljekunst, Sjaler og Strik, Kunstkort, Malerier, Spændende Julegaveideer.

I cafeenkan du købe kaffe, te ​æbleskiver og lækre ​​kager

Gratis adgang

Læs mere her

Fredag 24. November 2017 kl. 19:30 (middag kl. 18:00):

Lindegaards Koncert

JONATHAN SWENSEN OG BENGT FOSBERG​

Til koncerten den 24. november er det lykkedes os at engagere den unge cellist Jonathan Swensen (se foto) og vi tager ikke munden for fuld ved at hævde at han uden tvivl er et talent af samme kaliber som Brantelid: Alle de priser Brantelid tidligere har vundet får nu også Swensen og senest ved hans suveræne sejr ved Den Danske Stryger konkurrence fejede den sympatiske cellist enhver tvivl til side: Heldigvis kan han nå at komme tilbage fra en koncert turne i USA til koncerten på Lindegaarden den 24.11. I USA er han for øvrigt netop også solist i Dvoraks cellokoncert.

På Lindegaarden spiller Swensen bl.a. værker af Dvorak og Schostakovitch.

De som har købt billetter til Brantelid koncerten den 24. november kan deltage i Swensen koncerten uden at betale

​​SØNDAG d. 19 NOVEMBER 10 – 14

ADVENT

Bind din egen adventskrans og flet dine egne hjerter i røde, hvide og grønne farver.

LØRDAG D. 18 NOVEMBER 11-16

KAGE-BAGE - DAG

Julestemning for BØRN og forældre, bedsteforældre, onkler, tanter, kusiner, fætre og alle dem, som elsker at bage til julen. Kom og vær med til en hyggelig løndag, hvor du kan bage små- kager, luciaboller, og meget mere.​

SØNDAG d. 12. NOVEMBER 15-17

SØNDAGS-MATINÉ

BAUN ON BEATLES Søren Baun og trio.

Beatles-sange i arrangement for vokal, klaver, bas, trommer. The Beatles! Et af de vigtigste bands i det 20. århundrede og en guldgrube af udødelige sange. I eftermiddag spiller Baun, Møllerhøj, Brohuus Trio udvalgte Beatles sange i Søren Bauns arrange-menter, hvor der er hentet inspiration fra især jazzens verden.

Se mere om arrangementet HER

HØR HER

Køb bileltter her               Det er IKKE nødvendigt at printe billetten.

Fredag 27. Oktober 2017 kl. 19:30 (middag kl. 18:00):

Lindegaards Koncert

THE RED VIOLIN

MUSIK OG FILM

  • ​fra Mozart til Schoenbergs ”Verklärte Nacht”–
  • ​Stumfilm med live musik-
  • ​Film musik fra ”Amadeus” til ”Schindler’s list”

Helge Slaatto, violin, Tom Ernst, Klaver, Strygesekstet Musikhochschule Münster,
​Klangkunstneren Anja Kreysing, akkordeon.

Køb billetter HER​​ Det er IKKE nødvendigt at printe billetten.​

SØNDAG D. 15. OKTOBER 15-17

SØNDAGS-MATINÉ

Nattergalen af H.C. Andersen.

Fortællekoncert. Også for børn! H.C.

Andersens smukke, rørende, komiske og tankevækkende historie om Nattergalen opføres som levende fortælling - afvekslende med stemningsskabende musik af bl.a. Debussy og Tournier.. Medvirkende: Marianne Lund, fortælling og sang, Lovisa Wennesz, harpe.

Se mere om arrangementet HER

​Køb billet her

​Torsdag d. 5. oktober kl 19.30-22

FOREDRAG OM TOGT TIL SVALBARD

På baggrund af togt til Svalbard, Alaska og Grønlandshavet fortæller Bo Krogh om måling af isen ved arktis, som finder sted i disse år, på grund af klimaforandringerne.

Foredragsholder: Bo Krogh​

Fredag den 29. september 2017 kl. 19:30 (middag kl. 18:00):

Lidnegaards koncert

Musik fra alle verdenshjørner

Sydamerikanske overraskelser og Poul Rovsing Olsen. Signe Asmussen, sopran, Frederik Munk, guitar, Ulla Miilman, fløjte, Anette Slaatto, viola, Christian Martinez, slagtøj,​

​Se mere om arrangementet her

Køb biletter her

Fløjtenist Ulla Miilmann​

SØNDAG d. 18. JUNI kl. 11- 14

HEKSEN TIL BÅLET I FOLKEPARKEN SANKT HANS AFTEN

Men i år har vi taget et nyt initiativ, idet vi har bedt billedhuggeren Tine HechtPetersen om at skabe en maske, som skal danne ansigt på den ganske særlige heks, som vi vil bære ned i Folkeparken ved Lyngby Sø Sankt Hans aften, for at den kan blive brændt af dér. Om halsen får heksen en kæde af heksehyl, som er blevet til mellem hænderne på Jytte Kløve.​

​FREDAG D. 23. JUNI kl. 20:30

​SANKT HANS AFTEN I FOLKEPARKEN

​Ved Lyngby Sø.

Arrangør: Lyngby Kanoklub

SØNDAG d. 18. JUNI kl. 11- 14 

LAV DIN EGEN HEKS For børn og voksne

Det er nu tredje år vi laver heksedag på Lindegaarden, hvor børn, forældre og bedsteforældre kommer forbi på gården for at designe deres egen helt unikke heks til bålet derhjemme Sankt Hans aften. Det er en festlige begivenhed, fyldt med hittpåsomhed og fantasin når børnen går om bordi det store bunke af gammelt tøj, som RØDE KORS, butikken på Lyngby Hovedgade 44, har leveret.

FDF – SPEJDERNE

De har været på besøg på Lindegaarden før, og nu er vi så heldige, at de kommer igen. Det er FDF spejderne, som på heksedagen vil lave løjer med børnene, og hvis man tør, så kan man blive malet i ansigtet, - måske som en rigtig heks

Løbeseddel HER

MANDAG d. 12. JUNI kl. 19.30

​LINDEGAARDSKAGEN

Den kan du smage på Kanon-aften

Bag den selv​

Se opskriften her

MANDAG d. 12. JUNI kl. 19.30

KANON-AFTEN

Elverhøjkoret, Muko Veteran og Lyngby Seniorkor samles på Lindegaarden for at synge kanon. Bliver det dejligt vejr den dag, så synger korene under åben himmel i gården på Lindegaarden rundt om lindetræet.

MANDAG d. 12. JUNI kl. 19.30

​LINDEGAARDS-KANON​

Uropførsel

Tekst: Marianne Lund og Niels Halse

Musik: Friedich Kuhlau

Se månens segl igennem lindens krone
Hør gårdens små spurve, der kvidrer på hver kvist
Her er en krydret duft, der som en tone
gi'r klang til aft'nens lindegaardsmusik.
Lad sindet ny-de gårdens ro
Lad tanker og latter gro

TORSDAG D. 1. JUNI​ 18-21

FRIVILLIGAFTEN - Lindegaards kanon

Frivilligaften for alle ”ildfluerne”, på Kulturstedet Lindegaarden. Denne aften vil den nye Lindegaards Kanon blive sunget for første gang, og Lindegårdskagen vil være ganske nybagt. DET ER FRIVILLIGT AT TAGE EN FRIVILLIG MED.

Lindegaards Koncerter

Fredag den 28. april 2017 kl. 19:30 (middag kl. 18:00):

Billetter kan købes HER.

Aarhus Pigekor:​

Aarhus Pigekor blev i 2015 kåret som verdens bedste pigekor ved den internationale konkurrence i München

Program:

Danske sange. Uropførelse af et nyt værk af Peter Bruun med Anette og Helge Slaatto som solister. Værket, for violin, viola og pigekor, er komponeret til sæsonens afslutningskoncert på Lindegaarden. 

​Dirigeret af Helle Højer Vedel.​

​Hør Aarhus Pigekor​

NYHEDSBREV OM AARHUS PIGEKOR

LØBESEDDEL HER

HØR ÅRHUS PIGEKOR

LØRDAG D. 8. APRIL KL. 11 -15 

MAL PÅSKEÆG OG SE HVORDAN MAN LÆGGER

PRIS kr 25,- pr. barn. 

Man vil kunne købe hjemmebagte boller, saftevand og kaffe.

Påsken er den dejlige årstid, hvor det spirer og blomstre udenfor, og vi bliver alle sammen i det lyse forårshumør. Lige nu er mange familier gået i gang med at finde den gule pynt frem til påske, men ingen påske bliver helt rigtig uden nymalede æg. På Kulturstedet Lindegaarden er det en tradition at male påskeæg og klistre fjer og glimmer på sammen med de mindste børn. Og samtidig med at der bliver klistret og malet kan man følge med i, hvordan man lægger rigtig 24 karats guld på rigtige hønseæg. Det er guldsmeden Jytte Kløve, som igen i år lægger guldæg på Lindegaarden, og hvis man har lyst til selv at prøve, lærer hun gerne kunsten fra sig. ”Det er som at befinde sig i en eventyrverden, når man stiller det runde æg ned på bladguldet, for at rulle det rundt om ægget. Det overskydende guld vil sidde helt løst på ægget, og puster man til det, så vil det svæve det en tid i luften – et vidunderligt syn” - fortæller guldsmeden.

Løbeseddel

Lindegaards

Koncerter​

Fredag den 31. marts 2017 kl. 19:30 (middag kl. 18:00):

Billetter kan købes HER.

Goldmund Kvartetten​

En af Tysklands fremadstormende strygekvartetter

Program:

Bl.a.værker af Ludvig van Beethoven, Edvard Grieg m.m.
​Florian Schötz, violin; Pinchas Adt, violin; Christoph Vandory, viola og Raphael Paratore, cello.​

HØR GOLDMUND KVARTETTEN HER

SE MERE HER

PRESSEMEDDELESE HER

TORSDAG D. 30. MARTS 19.30 – 22 

FORTÆLLEAFTEN med JETTE BAAGØ

Jette Baagø fortæller om Parforcesystemet i Nordsjælland på baggrund af sin nye bog "Kongens Skov - Verdens arv".

SE MERE HER

​SØNDAG d. 26. MARTS 10 - 14

SPIREDAG - FRA JORD TIL BORD - SOMMERTIDEN STARTER

​Planterne gror ligesom mennesker. For når vi får vand, sol og sund og mad, bliver vi bliver større, højere og gladere. Sådan er det også med planterne - kom selv og se. Vi lagt frø i jorden, og du kan følge hvor godt de gror efter en uge – efter 14 og endnu lænegere. Allerede den søndag vil du kunne spise nogle af dem på din agurkemad.

SE MERE HER​

MANDAG d. 27. FEBRUAR kl 19.30

Lindegaarderns Venner afholder ordinær generalforsamling

mandag d. 27. februar kl 19.30 i salen på Lindegården ifølge vedtægtsændringen på den ekstraordinære generalforsamling i oktober 2016.

SØN. D. 26. FEB. KL 13.00

FASTELAVN
SLÅ KATTEN AF TØNDEN PÅ Lindegården. Nu er det heldigvis lige straks fastelavn, og på Kulturstedet Lindegaarden går vi og glæder os til at servere fastelavnsboller og kakao til alle børnene, der kommer forbi for at slå katten af tønden. På gården er vi klar med kattekongekrone til kåringen af både den store kattekonge og også til at sætte en fin krone på hovedet af den allermindste kattekonge (under 4 år). Mon ikke alle børn går og drømmer om, hvad de skal være klædt ud som til fastelavn for at vinde 1. præmien til Kulturstedet Lindegaardens fastelavnsfest. Vi glæder os rigtig meget til at se børnenes sjove og flotte udklædninger. Særligt er vi spændte på, om de har fået deres forældre eller bedste forældre til at klæde sig ud? Der er et flot diplom og en gave til det flotteste og bedst udklædte barn (under 12 år) og en præmie til den bedst udklædte voksne.

Alle kan glæde sig til at se de flotte fastelavnstønder, som er malet af Bondebyens Børnehave.

PRIS:Kr. 100,- for en familie, og kr. 50,- for en enkelt person.​

Lindegaards Koncerter​​

Fredag den 24. februar 2017 kl. 19:30 (middag kl. 18:00):

Billetter kan købes HER.

Trio Con Brio

Gennem en årrække et af Danmarks absolut førende elite ensembler

Trioen blev dannet af de to koreanske søstre Soo-Jin og Soo-Kyung Hong og den danske pianist Jens Elvekjær i Wien i 1999.​

TORSDAG D. 2. FEBRUAR KL 19.00

NABO-MØDE I ANLEDNING AF KYNDELMISSE

Lindegaardens Venner indbyder alle gode naboer i Bondebyen til en hyggelig aften i stuerne, hvor vi gerne vil fortælle om de mange initiativer og begivenheder, som finder sted på Lindegaarden.
Kyndelmisse er den dag, hvor halvdelen af vinteren er gået , og efter gammel skik fejres det altid d. 2. februar ved at tænde lys.
Musikalsk indslag: Henrik Prahl og Anette Slaatto

TILMELDING SENEST TIRSDAG D. 31. JANUAR

Tak til alle der kommer, se HER

​TORSDAG D. 2. FEBRUAR KL 19.00

​LINDEGAARDSKAGEN

Denne kage har været en rum tid undervejs, men nu har vi fundet den helt rigtige opskrift til netop Lindegaardskagen. Kom til nabomøde, og vær de første til at smage.​

FREDAG 25. NOVEMBER

Kl 18. koncert m. middag fra Meyers Spisehus, koncert kl 19.30

Billetter kan købes HER.

UDSTILLING AF CARSTEN DAHLS MALERIER SAMTIDIG MED KONCERTEN

November koncerten er den 9. i rækken af Lindegaardskoncerter, som er blevet til i samarbejde med Anette og Helge Slaatto fra Klanghjulet. Det er med stor stolthed, at vi her får mulighed for at høre den legendariske jazzpianist Carsten Dahl. Alene overskriften varsler noget specielt: "Jazzpianisten Carsten Dahl og cellisten Jonathan Slaatto i et improvisatorisk møde". Koncerten har med stor tak modtaget støtte fra Augustinus Fonden, Oticon Fonden, Solistforeningen og Lyngby-Taarbæk Kommune.

IMPROVISATORISK MØDE

Man vil møde den fremragende jazz musiker og improvisationskunstner Carsten Dahl, der OGSÅ er en glimrende Bach fortolker, som man sidste sæson hørte i hans Goldberg- variationer, som for mange er uforglemmelige!. Men derudover er Carsten Dahl også en interessant billedkunstner, med en enestående evne til at formidle på en levende og interessant måde hvad billederne drejer sig om. Det vil man kunne opleve under denne koncert, hvor der på væggene vil være en udstilling af Dahl malerier. Vi kan vente os et spændende musikalsk møde mellem denne farverige personlighed og den klassiske cellist Jonathan Slaatto, som har vundet et utal af kammermusikpriser og turnerer med Ensemble Midvest over hele verden (London, New York, Rio etc.). Den internationalt orienterede cellist Jonathan Slaatto har en helt speciel evne til at kommunikere ud og lade sig inspirere af andre musikformer! Der er lagt op til en virkelig storslået jazz-begivenhed.​​

MEYERS SPISEHUS

Inden koncerten er der mulighed for nyde en herlig middag tilrettelagt af MEYERS SPISEHUS. Den består denne aften af svinekam stegt m. smør, citron, rosmarin og sortpeber, bagte persillerødder og ristet mandler (iflg. oplysninger fra Meyers Spisehus). Til dessert vil være en trifli med vaniljecreme og makroner, sæsonens frugt eller bær.

Køb biletter til koncert med eller uden middag på Kulturstedet Lindegaardens hjemmeside her:

https://www.place2book.com/da/19187/choose_ticket_sales_workflow?seccode=99a66e4b2e

eller på kortlink.dk/ntzzel.kortlink.dk/place2book./ntzz

Sidste frist for bestilling af koncertbilletter med middag er d. 23. november kl.11. Resterende koncertbilletter kan billetter købes ved døren d. 25. november fra kl. 19.

Hvis du først beslutter dig i sidste øjeblik, køb biletter ved døren d. 23. november fra kl 19.00

FREDAG 25. NOVEMBER

CARSTEN DAHL UDSTILLER

For første gang ledsages Lindegaard​skoncerten af en udstilling af malerier, som udelukkende kan ses under koncerten.​

JULESTEMNING PÅ ​​LINDEGAARDEN

BIND DIN EGEN ADVENTSKRANS

Søndag d. 20. november.

kl 11 – 15.

I STUERNE PÅ GÅRDEN

Kom og vær med til en hyggelig søndag, hvor du kan binde din helt egen adventskrans med grene og grønt fra skoven, lys og røde bånd. Vi bager boller og laver varm kakao.

Pris: kr. 100,- pr. adventskrans

Tilmelding: info@kulturstedetlindegaarden.dk senest d. 16. november

Samme søndag er der det traditionsrige Julestuen på Lindegaarden for 26. gang, hvor gården vil være fyldt med mus og nissefamilier, juledekorationer og adventskranse, keramik og kunstkort, tasker og smykker, lækkert filt og strik, juleklip og juleknas, julepynt og julegaveideer, alt sammen noget du kan købe. I cafeen kan man købe sig en kop kaffe, æbleskiver, boller og lækre kager. Der er gratis adgang til Julestuen, som holder åbent fra kl. 10-17.

DET ER HER JULESTEMNINGEN BLIVER TÆNDT.​​

Søndag den 20. november 2016 kl. 10.00 - 17.00

Julestue på Lindegården

Igen i år vil Lindegaarden være fyldt med mus og nissefamilier,juledekorationer og adventskranse, keramik og kunstkort, tasker og smykker,lækkert filt og strikt, juleklip og juleknas, julepynt og julegaveideer, når Julestuen på Lindegaarden for 26. gang slår dørene op. I cafeen kan man købe sig en kop kaffe, æbleskiver, boller og lækre kager.

Julestuen foregår i den store sal.​

Der er gratis adgang til Julestuen, som holder åbent fra kl. 10-17.​

Fredag den 28. oktober 2016 kl. 19:30 (middag kl. 18:00):

8. Lindegaardskoncert

Billetter kan købes​HER.

Trio Slaatto med gæster:​

Musik fra alle verdenshjørner:

Poul Rovsing Olsen, Rued Langgaard, Heitor Villa-Lobos, m.m.

Helge Slaatto (billede),​violin, Anette Slaatto,​viola, ​Jonathan Slaatto,​cello​og Nicolai Slaatto,​slagtøj

Lindegaards Koncerter

Fredag den 28. oktober 2016 kl. 19:30 (middag kl. 18:00):

Program ændring

"Kunstneren sidder i den højre hånd og håndværkeren i den venstre". Sådan udtalte den verdenskendte violinist Svend Asmussen sig tidligere på året i et interview i forbindelse med, at han snart fylder 100 år. Og netop det citat kommer man til at tænke på i anledning af den den ændring i programnet, som vi har måttet udføre, idet violinisten Helge Slaatto har brækket sin lillefinger på venstre hånd. Derfor ser programmet nu således ud:

Program

W.A. Mozart: Kegelstadt trio for klarinet, bratsch og klaver.

Robert Schumann ’Märchenerzählungen’, Op.132, for klarinet, bratsch og klaver.

Kuno Kjærbye: ’Playground’, fra hans trio for samme besætning.

Poul Rovsing Olsen: Solostykke for viola d' amore.

Carl Nielsen: Tre klaverstykker, Op.59, Christina Bjørkøe, klaver.

og til slut

John Kruse og Christina Bjørkøe, ’Fantasistykke’ for klarinet og klaver.

FORTÆLLEAFTEN

Fortælleaften i salen med Niels-Kristian Pedersen i anledning af hans nye bog.

Mandag den 24. oktober kl. 19 - 21. 

HALOWEEN

​Lørdag d. 15. oktober kl. 11- 16.

EFTERÅRSFERIE – KARTOFFEL- OG ÆBLEDAG

Kartoffel- og æbledage for børn og forældre.

Mandag d. 17. oktober
​Tirsdag d. 18. oktober

KULTURSTEDET LINDEGAARDENS VENNER​

​Generalforsamling

Dagsoden i henhold til vedtægterne:

1. Valg af dirigent og referent

2. Godkendelse af dagsorden

3. Bestyrelsens beretning om det forgange år og fremtiden

4. Fremlæggelse og godkendelse af det reviderede driftsregnskab

5. Godkendelse af budget; herunder fastsættelse af kontingent

6. Indkomne forslag, se forslag til vedtægtsændringer HER

7. Valg af bestyrelsesmedlemmer

8. Valg af suppleanter

9. Valg af revisor og revisorsuppleant

10. Eventuelt

Mandag d. 26. september

kl. 19:30 - 22.

BØRNEBAL PÅ LINDEGAARDEN

Børnebal arrangeret af Holte Folkemusikhus.

Søndag den 25. september kl. 14 - 16​.

Testamentekursus & Vinsmagning​

Lær alt om arv og testamente. Mange tror at den danske arvelov sikrer dem selv og deres famile godt, men sandheden er, at fordelingen efter arveloven ikke dækker alle familiers behov og at selv helt almindelige kernefamilier kan have brug for et testamente. Kom på et 1 ½ timers kursus og bliv klogere på hvordan arven efter dig bliver fordelt efter loven, hvis du får en tagsten i hovedet. Lær også om hvad et uskiftet bo er og hvad du har af muligheder med et testamente. Vi kommer også ind på formkrav og forskellige særejeformer.

Kl. 14.00-15.30 Foredrag. Kl. 15.30-16.30 Vinsmagning

Tonen er munter når cand.merc.jur. Lotte Wagner og cand.jur., M.C.J. Jesper Andersson, begge Liv&Lov i Hellerup, inviterer indenfor i arverettens forunderlige verden.

Derefter smager vi 3 af Jesper Anderssons yndlingsvine.

Der er gratis adgang til arrangementet, men tilmelding er nødvendig HER.

Tirsdag den 20. september

kl. 14 - 16:30​.​​

Lindegaards Koncerter

Fredag den 30. september 2016 kl. 19:30 (middag kl. 18:00):

Billetter kan købes HER.

Den alsidige og prisbelønnede Trio Alpha

Program:

Worldmusic og Goldberg-Variationer af J.S Bach

Medvirkende er bandt andre blokfløjte-virtuosen Bolette Roed, som flere gange er blevet nomineret til Nordisk Råds Pris; David Hildebrandt, slagtøj og Peter Navorro-Alonso, saxofon.​

EFTERÅRSFERIE – KARTOFFEL- OG ÆBLEDAG

Kartoffel- og æbledage for børn og forældre.​

PROGRAM mandag og tirsdag:

10.00 Mødested Kulturstedet Lindegaarden i haven foran stuerne.
16.00 Slut på en dejlig dag.​
Hvem kan deltage: fra 7 år – med eller uden bedsteforældre eller far og/eller mor.
Husk: Tøj der passer til vejret plus en madpakke.

TILMELDING senest torsdag d. 13. oktober:
SKRIV eller RING til <info@kulturstedetlindegaarden.dk>​

Adresse

Kulturstedet Lindegaarden

Peter Lunds Vej 8

2800 Kongens Lyngby 

Kontakt

31 13 31 90​  (Vi har desværre kun anledning til at besvare telefonen i kontortiden)

CVR: ​3466 8353 Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN
​CVR: 3312 7383 Kulturstedet Lindegaardens Venner 

Kontortid

Mandag: Kl. 10 – 12 

Tirsdag Kl. 18 – 20 og 

​Torsdag: Kl. 17 – 19