​Mødelokaler med unik placering i autentisk miljø

​Skal du bruge mødelokaler? I så fald er du kommet til det rette sted. Hos Fonden Kulturstedet Lindegaarden tilbyder vi nemlig billige mødelokaler til fordelagtige priser, og vi har kunder fra hele Sjælland og Nordsjælland, men særligt mange fra byer som København, Lyngby, Holte og Gentofte.

Der er ingen tvivl om, at vi er et ganske unikt sted med en helt særlig placering i et autentisk miljø, og du kan leje lokaler til afholdelse af fx:

  • Seminar
  • Debatmøde
  • Fest
  • Bryllup
  • Barnedåb
  • Fødselsdag

Det skal desuden nævnes, at du kan komme forbi og se vores lokaler fra kl. 18-20 om tirsdagen og fra kl. 17-19 om torsdagen. 

​Vi tilbyder mødelokaler til enhver anledning

Der kan være mange årsager til, at man kan få brug for at leje mødelokaler. Vi har en enestående placering i et dejligt miljø, hvorfor vi er det oplagte sted at leje lokaler. Det skal nævnes, at det også vil være muligt at leje udstyr hos os, såfremt der er behov for det. Hvad end man skal holde en fest eller et seminar, er det afgørende med nogle lyse og flotte lokaler, og det er netop det, vi kan tilbyde, og så endda til konkurrencedygtige priser.

Ring eller skriv med det samme for mere information

Søger du således smukke mødelokaler, som du kan leje til et debatmøde, et bryllup eller en fest, er vi uden tvivl de rette at kontakte.

Har du lyst til at høre mere om vores priser eller vores skønne mødelokaler, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. Det kan du gøre ved at ringe til os på telefon: 31 13 31 90 eller ved at skrive en besked til os på e-mail: book@kulturstedetlindegaarden.dk.

Det får du hos Kulturstedet Lindegaarden

underline-white

Du behøver ikke lede længe efter spændende kulturoplevelser​

Kulturstedet Lindegaarden tilbyder en bred vifte af kulturelle arrangementer, koncerter og oplevelser. Du kan også leje vores skønne lokaler til fester og møder.​

Kulturstedet Lindegaarden - Peter Lunds Vej 8, 2800 Kongens Lyngby

Kontortid: Tirsdag Kl. 18–20 og​​ torsdag: Kl. 17–19. Eller efter aftale, ring eller skriv til book@kulturstedetlindegaarden.dk

Telefon: 31 13 31 90​ - E-mail: info@kulturstedetlindegaarden.dk