Fondsbestyrelsen​ pr. 1. juli 2019

Fonden ledes af en bestyrelse bestående af 7 medlemmer:

​2 medlemmer udpeges af Kulturstedet Lindegaardens Venner.

​2 medlemmer udpeges af Bondebylauget

​3 medlemmer udpeges af den fratrædende bestyrelse.

Fondsbestyrelsens medlemmer udpeges for 3 år ad gangen fra et årsregnskabsmøde.​

​Rolf Aagaard-Svendsen, formand

Valgt af Bondebylauget

Født 1948. Uddannet civilingeniør og Ph.d. Arbejdet som management konsulent og direktør i forskellige virksomheder. Var medlem af kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk Kommune i 30 år, heraf de otte som borgmester. Arbejder nu med demokratistøtte projekter i udviklingslande, bestyrelsesmedlem i DIPD og Danmarks Rostadion, samt frivilligt arbejde bl.a. som bestyrelsesmedlem i Historisk-topografisk Selskab for Lyngby-Taarbæk Kommune og formand for Lyngby-Taarbæk Jazzklub.

Bo Krogh, næstformand, kasserer og sekretær.

Medlem af Byggeudvalget, medlem af Fundraisings udvalget, formand for Økonomiudvalget, ansvarlig for økonomi, bogholderi, booking, web samt Drift og IT.

Valgt af Lindegaardens Venner

​Født 1948. Uddannet Elektronikmekaniker. Har haft selvstændig konsulentvirksomhed indenfor offshore søopmåling siden 1984.

Sten Langvad, bestyrelsesmedlem

Formand for Byggeudvalget, medlem af Fundraisings udvalget,

Valgt af Fonden for Kulturstedet Lindegaarden

Født 1941. Uddannet akademiingeniør, bygning. Har arbejdet med rådgivning og undervisning indenfor Byggeri og Anlæg. Var medlem af kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk Kommune i 5 år. I dag bl.a. medlem af bestyrelsen for Bygningskultur Foreningen i Lyngby-Taarbæk.

​Niels-Erik Pedersen, bestyrelsesmedlem.

Formand for Fundraisings udvalget

Valgt af Fonden for Kulturstedet Lindegaarden

Født 1947. Uddannet tømrer og bygningsingeniør. Virket som adm. dir. i bygge- og affaldsbranchen i over 25 år. Nu aktiv pensionist inden for frivilligt arbejde i Lyngby-Taarbæk Kommune. Medlem af flere frivillige foreningers bestyrelse bl.a. formand i bestyrelsen for Frivilligcenter og Selvhjælp i kommunen.

Grete Hansen, bestyrelsesmedlem​

​Medlem af Fundraisings udvalget

Valgt af Fonden for Kulturstedet Lindegaarden

Født 1950. Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Arbejdet med offentlig og privat kommunikation i 10 år. Tidligere formand for Kommunikationsgruppen i Dansk Journalistforbund. 20 år i DR som journalist og redaktør. Skrivende og fotograferende journalist på Det Grønne Område gennem 7 år. Freelance-journalist og pensionist.

Niels Friderichsen, bestyrelsesmedlem.
Medlem af Byggeudvalget
Valgt af Bondebylauget

Født 1934. Uddannet maskinarbejder - teknikum ingeniør, svagstrøm. Boet i Bondebyen hele livet. Stiftet Bondebylauget i Kgs Lyngby i 1973 og er p.t. formand/oldermand.

I bestyrelsen for Historisk-topografisk Selskab for Lyngby-Taarbæk Kommune og Bygningskultur Foreningen i Kgs Lyngby og tidligere i den nationale bevaringssammenslutning "By og Land".

Jytte Kløve, bestyrelsesmedlem

​Formand for Lindegaardens Venner

Valgt af Lindegaardens Venner

Født 1949. Guldsmed med selvstændigt smykkestudie i Lyngby siden 1975. Har siddet i bestyrelsen for Kulturnetværket i 8 år, heraf 4 som formand. Har bl.a. siddet i Handelsforeningens bestyrelse, Folkeoplysningsudvalget og Lyngby Kunstforenings bestyrelse.
Har modtaget Lyngby-Taarbæk Kommunes Kulturpris og er i Den Blå Bog.

Det får du hos Kulturstedet Lindegaarden

underline-white

Du behøver ikke lede længe efter spændende kulturoplevelser​

Kulturstedet Lindegaarden tilbyder en bred vifte af kulturelle arrangementer, koncerter og oplevelser. Du kan også leje vores skønne lokaler til fester og møder.​

Kulturstedet Lindegaarden - Peter Lunds Vej 8, 2800 Kongens Lyngby

Kontortid: Mandag Kl. 10-12, Tirsdag Kl. 18–20 og​​ torsdag: Kl. 17–19. Eller efter aftale, ring eller skriv til book@kulturstedetlindegaarden.dk.  Telefon: 31 13 31 90​ - E-mail: info@kulturstedetlindegaarden.dk.
​Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN: CVR 3466 8353. Kulturstedet Lindegaardens Venner: CVR 3312 7383.