Nordre længe - Spise- og Festsal

Leje af lokaler er inkl. almindelig rengøring, men lokalerne skal efterlades som modtaget, med borde stillet på plads efter de opsatte anvisninger.
- Bordene skal tørres af og stolene placeres på bordene. Gulve skal fejes og rengøres for evt. spildte ting.
- Ekstraborde og stole skal stilles på plads som vist på de opsatte anvisninger.
- Køkkenet skal afleveres som modtaget med og bordene aftørrede og service anbragt på samme pladser, som ved modtagelsen.
- Opvaskemaskinen skal være tømt.
- Alt affald skal fjernes.​Der er er affaldscon-tainere ved indkørslen til​gården,​men​tomme flasker må ikke anbringes i disse containere. De kan evt. afleveres i flaskecontainerne på Nørregade.
Overholdes ovennævnte ikke, tilbageholdes depositum eller dele heraf. Dækker dette beløb ikke omkostnin-gerne, fermsendes faktura på på det resterende.
Vær opmærksom på at lokalerne kun er til disposition i det i aftalen angivne tidsrum, så husk at medregne tid til borddækning/opstil-ling og afrydning i aftalen.

Se i øvrigt LEJEBETINGELSER - Læs venligst betingelserne før kontrakten underskrives!

Det får du hos Kulturstedet Lindegaarden

underline-white

Du behøver ikke lede længe efter spændende kulturoplevelser​

Kulturstedet Lindegaarden tilbyder en bred vifte af kulturelle arrangementer, koncerter og oplevelser. Du kan også leje vores skønne lokaler til fester og møder.​

Kulturstedet Lindegaarden - Peter Lunds Vej 8, 2800 Kongens Lyngby

Kontortid: Mandag Kl. 10-12, Tirsdag Kl. 18–20 og​​ torsdag: Kl. 17–19. Eller efter aftale, ring eller skriv til book@kulturstedetlindegaarden.dk.  Telefon: 31 13 31 90​ - E-mail: info@kulturstedetlindegaarden.dk.
​Fonden KULTURSTEDET LINDEGAARDEN: CVR 3466 8353. Kulturstedet Lindegaardens Venner: CVR 3312 7383.