Mødelokaler med unik placering i autentisk miljø

​Vi tilbyder mødelokaler til enhver anledning

Skal du bruge mødelokaler? I så fald er du kommet til det rette sted. Hos Fonden Kulturstedet Lindegaarden tilbyder vi nemlig billige mødelokaler til fordelagtige priser, og vi har kunder fra hele Sjælland og Nordsjælland, men særligt mange fra byer som København, Lyngby, Holte og Gentofte.

Der er ingen tvivl om, at vi er et ganske unikt sted med en helt særlig placering i et autentisk miljø, og du kan leje lokaler til afholdelse af fx:

  • ​Seminar
  • Debatmøde
  • Fest
  • Bryllup
  • Barnedåb
  • Fødselsdag​

Det er altid muligt at komme forbi og se lokalerne i vores kontortid: Mandag: 14-16, ​Tirsdag: 17-19 og Torsdag: 17–19.​

Der kan være mange årsager til, at man kan få brug for at leje mødelokaler. Vi har en enestående placering i et dejligt miljø, hvorfor vi er det oplagte sted at leje lokaler. Det skal nævnes, at det også vil være muligt at leje udstyr hos os, såfremt der er behov for det. Hvad end man skal holde et møde eller et seminar, er det afgørende med nogle lyse og flotte lokaler, og det er netop det, vi kan tilbyde, og så endda til konkurrencedygtige priser.

Vi gør venligst opmærksom på at rygning er STRENGT forbudt overalt på Kulturstedet Lindegaardens arealer på grund af brandfaren!

Ring eller skriv for mere information

Søger du således smukke mødelokaler, som du kan leje til et debatmøde, et bryllup eller en fest, er vi uden tvivl de rette at kontakte. Se om der er ledigt. Se priserne.

Har du lyst til at høre mere om vores priser eller vores skønne mødelokaler, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. Det kan du gøre ved at ringe til os på telefon: 31 13 31 90 eller ved at skrive en besked til os på e-mail: book@kulturstedetlindegaarden.dk.