Mødelokaler på Kulturstedet Lindegaarden

Der er nu åbnet for booking i 2024 og 2025. Se i kalenderen, hvornår der er ledigt. Det er altid muligt at komme forbi og se lokalerne i vores kontortid: Mandag: 14-16, Tirsdag: 17-19 og Torsdag: 17–19.

For SALEN gælder dog følgende: Booking for alle hverdage fra mandag kl. 9 til fredag kl 13 åbner først:

  • den 25. maj 2024 for perioden 15. august 2024 til 30. juni 2025 og
  • den 25. maj 2025 for perioden 15. august 2025 til 30. juni 2026

For forespørgsler om booking i disse perioder er du velkommen til at kontakte os på book@kulturstedetlindegaarden.dk

mødelokaler i lyngby

Ønsker du at forespørge om

Ønsker du oplysninger om

Gruppearbejde på gårdspladsen

Mødelokaler til enhver anledning

Skal du bruge mødelokaler? I så fald er du kommet til det rette sted. Hos Kulturstedet Lindegaarden tilbyder vi nemlig mødelokaler centralt i Lyngby til fordelagtige priser. Vi har kunder fra hele Sjælland og Nordsjælland, men særligt mange fra byer som København, Lyngby, Holte og Gentofte. Det er altid muligt at komme forbi og se lokalerne i vores kontortid: Mandag: 14-16, Tirsdag: 17-19 og Torsdag: 17–19.

Der er ingen tvivl om, at vi er et ganske unikt sted med en helt særlig placering i et autentisk miljø, og du kan leje lokaler til afholdelse af fx:

  • ​Seminar
  • Debatmøde
  • Temadag
  • Fødselsdag​
  • Foredrag

Der kan være mange årsager til, at man kan få brug for at leje mødelokaler. Vi har en enestående placering i et dejligt miljø, hvorfor vi er det oplagte sted til leje af lokaler. Det skal nævnes, at det er muligt at leje udstyr hos os, såfremt der er behov for det. Hvad end man skal holde et møde eller et seminar, er det afgørende med nogle lyse og indbydende lokaler, og det er netop det, vi kan tilbyde – endda til konkurrencedygtige priser.

Ring eller skriv for mere information

Søger du således smukke mødelokaler, som du kan leje til et debatmøde, et seminar eller en fest, er vi uden tvivl de rette at kontakte. Se om der er ledigt. Se priserne.

Har du lyst til at høre mere om vores priser eller vores skønne mødelokaler, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. Ring på telefon: 31 13 31 90
eller send en e-mail: book@kulturstedetlindegaarden.dk.

Vi gør venligst opmærksom på at rygning er STRENGT forbudt overalt på Kulturstedet Lindegaardens arealer på grund af brandfaren!

 

foredrag i salen